Advocaat-medewerker ondernemingsrecht (M&A)

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten, variërend van investeringsmaatschappijen tot aan multinationals, strategische partijen en Mkb’ers.

Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn tevens scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt voor jouw agenda, eventuele deadlines en kwaliteit van werk, krijg je niet alleen veel vrijheid om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen maar ook vrijheid om werk naar eigen inzicht met privé te combineren.

WIE BEN JIJ?
Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een advocaat met 4 tot 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van M&A opgedaan bij een (middel)groot advocatenkantoor. Wij zoeken geen kleurloze boekenwurm, wel een nieuwe collega met uitstekende communicatieve vaardigheden die met passie voor het vak en met opgestroopte mouwen meewerkt aan oplossingen voor onze klanten.

Je adviseert een verscheidenheid aan klanten over M&A-transacties en alles wat daarbij komt kijken. Je bent nadrukkelijk geen radertje in het geheel, maar voert vanaf dag één meteen de pen over de benodigde transactiedocumentatie. Vanzelfsprekend is jouw werk van juridisch hoog niveau, maar je kunt een en ander ook in jip-en-janneketaal uiteenzetten.

Jouw klanten bevinden zich vooral in de mid-market. Voor klanten fungeer je daarom ook als vraagbaak en sparringpartner. Je bent dan ook in staat om op strategisch niveau mee te denken.

Je werkt daarnaast zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot ben je ondernemend ingesteld en vind je het leuk om deel uit te maken van een jong en energiek team dat sterk in ontwikkeling is en draag je daar graag aan bij.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken en zet de laatste jaren nadrukkelijk in op ‘legal-tech’. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch team bestaand uit vijf man waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat. Binnen kantoor organiseren wij tal van sociale activiteiten, ook in ‘corona-tijd’.

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden en heb jij 4-7 jaar werkervaring en aantoonbare expertise op het gebied van M&A? Stuur jouw sollicitatie aan Yvette Hertogh via hertogh@yur.nl.

Mocht jij meer willen weten over deze functie, neem dan contact op via 085 – 2030 500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Directiesecretaresse