Afstudeerstage marketing- en communicatie

YUR.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve afstudeerstagiair(e) in de richting van commerciële economie of andere marketing gerelateerde opleiding om ons marketingteam verder te versterken. Tijdens deze afstudeerstage krijg je de kans om onderzoek te doen naar de verschillende doelgroepen van ons advocatenkantoor en deze verder te definiëren, wat bijdraagt aan de groei van Yur. Daarnaast werk jij actief mee aan de online zichtbaarheid van Yur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (in welke functie of (klant)relatie met Yur dan ook) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Een creatieve en analytische marketing- en communicatie student met een passie voor online marketing en affiniteit voor het recht. Naast het afstudeeronderzoek gericht op doelgroep formulering ga jij ook aan de slag met het verrichten van marketingwerkzaamheden zoals, content creatie, grafisch design en copywriting. Je maakt dus actief onderdeel uit van ons team en weet als geen ander hoe je een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze online activiteiten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage, uitstekende stagevergoeding en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je werkt nauw samen met onze marketing- en communicatiespecialist en maakt onderdeel uit van een dynamisch team bestaande uit vijfenzestig collega’s waar een collegiale werksfeer voorop staat.

Interesse?

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden? Stuur jouw sollicitatie aan Yvette Scharloo via scharloo@yur.nl.