Ariska Holding B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 26 mei 2020 is Ariska Holding B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Laan op Zuid 129 te (3072 DB) Rotterdam. De rechtbank heeft mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator en mr. J.C.A.T. Frima benoemd tot rechter-commissaris.

 

Activiteiten Ariska Holding B.V.

Volgens het handelsregister bestonden de activiteiten uit het uitoefenen van een houdstermaatschappij. Milieu- en veiligheidskundige werkzaamheden in gww. Daarnaast was zij deskundige bij leidinggevende projecten en was zij kwaliteitsverantwoordelijke.

 

Openbare faillissementsverslagen

Het eindverslag is reeds gepubliceerd op 15 juni 2022. Het faillissement is inmiddels voorgedragen ter opheffing. Aan geen van de crediteuren kan een uitkering plaatsvinden. Schuldeisers die een vordering hebben ingediend zullen hierover bericht ontvangen. Een toelichting op het voorgaande kunt u lezen in het eindverslag via deze link naar het insolventieregister van de Rechtspraak.

 

Vragen?

Vragen over het faillissement kunt u stellen aan de curator of de faillissementsmedewerker via het daartoe bestemde e-mailadres: insolventie@yur.nl. Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen onder overlegging van de onderliggende bewijzen (facturen, overeenkomsten etc.) of door middel van invulling van onderstaand formulier.

 

 

 


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamAriska Holding B.V.
AdresLaan op Zuid 129
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak26 mei 2020
Insolventienummer rechtbankF.10/20/228
Rechter-commissarismr. J.C.A.T. Frima
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht