Bisesar Holding B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 7 mei 2019 is Bisesar Holding B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Fluitschiplaan 103 te (2496 XW) ’s-Gravenhage. Daarbij is mr. C. Prenger benoemd tot rechter-commissaris en is M. (Margriet Kooiman) aangesteld tot curator.

Het faillissement is uitgesproken op verzoek van een crediteur die diensten had verleend in opdracht van Bisesar Holding B.V. Er waren diverse betalingsregelingen overeengekomen, maar die werden niet nagekomen. Meer informatie over de oorzaak van het faillissement kunt u lezen in de openbare verslagen, zie hieronder.

 

Activiteiten Bisesar Holding B.V.

Volgens de Kamer van Koophandel bestonden de activiteiten uit het uitoefenen van een financiële holding.

 

Openbare faillissementsverslagen

De curator heeft inmiddels de afwikkeling van het faillissement in gang gezet. Het dertiende (eind)verslag is op 22 juni 2022 ingediend en is te raadplegen via het insolventieregister van de Rechtspraak. De verslagen kunt u via deze link inzien en downloaden. Aan geen van de crediteuren kan een uitkering plaatsvinden.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Verdere informatie wordt aan schuldeisers niet verstrekt.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamBisesar Holding B.V.
AdresFluitschiplaan 103
Vestigingsplaats's-Gravenhage
Datum uitspraak7 mei 2019
Insolventienummer rechtbankF.10/19/175
Rechter-commissarismr. C. Prenger
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht