Boss Fruit & Food International B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 13 augustus 2020 is Boss Fruit & Food International B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Krommeweg 10, unit 2, te (2988 CB) Ridderkerk. Daarbij is mr. M. Aukema benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Boss Fruit & Food International B.V.

Volgens het handelsregister: het inkopen, verkopen, importeren, exporteren, distribueren, handelen in, de marketing van en de advisering met betrekking tot groente, fruit, franken en vleeswaren en daaraan verwante producten.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 2 september 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamBoss Fruit & Food International B.V.
AdresKrommeweg 10
VestigingsplaatsRidderkerk
Datum uitspraak13 augustus 2020
Insolventienummer rechtbankF.10/20/327
Rechter-commissarismr. M. Aukema
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht