Brasserie Schielandhuis Rotterdam B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 10 september 2019 is Brasserie Schielandhuis Rotterdam B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Coolsingel 114 te (3011 AG) Rotterdam. Daarbij is mr. M. Aukema benoemd tot rechter-commissaris en is mr. S.K. Setz aangesteld tot curator. Op 8 juni 2022 is mr. S.K. Setz vervangen door mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg.

Activiteiten Brasserie Schielandhuis Rotterdam B.V.

De onderneming dreef een brasserie in het Schielandshuis te Rotterdam. Zij maakte onderdeel uit van een groep vennootschappen met meerdere horecabedrijven. De directie werd gevoerd vanuit deze groep.

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 13 juli 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres dat u daarvoor kunt gebruiken is: insolventie@yur.nl.

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Meer inhoudelijke informatie wordt niet verstrekt. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

Naam Brasserie Schielandhuis Rotterdam B.V.
AdresCoolsingel 114
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak10 september 2019
Insolventienummer rechtbankF.10/19/351
Rechter-commissarismr. M. Aukema
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht