BulTransport B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 13 augustus 2019 is BulTransport B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Bierstraat 101, te (3011 XA) Rotterdam. Daarbij is mr. C.G.E. Prenger benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Activiteiten BulTransport B.V.

Volgens de Kamer van Koophandel bestaan de activiteiten van de onderneming uit goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen) en niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen. De onderneming oefende een nationaal en internationaal transportbedrijf uit en hield zich bezig met import/export en groothandel en ongeregelde goederen. BulTransport is opgericht op 31 januari 2014.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 9 september 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamBulTransport B.V.
AdresBierstraat 101
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak13 augustus 2019
Insolventienummer rechtbankF10/19/322
Rechter-commissarisJ.C.A.M. Los
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht