Farma Cleaning & Services B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 28 januari 2020 is Farma Cleaning & Services B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan De Ruijterkade 5 (kelder) te (1013 AA) Amsterdam. Daarbij is mr. M. Aukema benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Farma Cleaning & Services B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens de oud-bestuurder uit het bezorgen van medicijnen voor apotheken. Volgens het register van de Kamer van Koophandel zijn de activiteiten op 12 november 2019 gestaakt.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 23 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamFarma Cleaning & Services B.V.
AdresDe Ruijterkade 5
VestigingsplaatsAmsterdam
Datum uitspraak28 januari 2020
Insolventienummer rechtbankF.10/20/35
Rechter-commissarismr. M. Aukema
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht