Hamo Retailgroup (cluster)

Op 29 augustus 2017 heeft de Rechtbank Rotterdam het faillissement uitgesproken van Hamo Retailgroup B.V., The-Os B.V. en Hamo Berkel B.V. De rechtbank heeft mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens aangesteld tot curator.

Door The-Os B.V. wordt aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam een luxe kledingwinkel geëxploiteerd onder de naam “Londen City Club”. Door Hamo Berkel B.V. wordt in Berkel en Rodenrijs een kledingwinkel geëxploiteerd onder de naam “Robert & Ann Men and Womens Wear”. In de kledingwinkels wordt zowel business, casual, traditionele als trendy kleding verkocht. Hamo Retailgroup B.V. is de bestuurder en aandeelhouder van The-Os B.V. en Hamo Berkel B.V.


Mededelingen

De curator heeft de mogelijkheden voor een gehele of gedeeltelijke doorstart van The-Os B.V en/of Hamo Berkel B.V. en/of Hamo Retailgroup B.V. bekeken. De voorraad en inventaris is inmiddels verkocht. Een doorstart is helaas niet mogelijk gebleken.

Vragen over het faillissement kunt u stellen aan de curator of de faillissementsmedewerker via het daartoe bestemde e-mailadres: insolventie@yur.nl

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk middels onderstaand formulier kenbaar te maken.

Er zijn drie afzonderlijke vennootschappen failliet verklaard door de rechtbank. Door de verwevenheid van deze vennootschappen zijn de faillissementen door de rechtbank geclusterd. Hierdoor is er voor de afwikkeling van de faillissementen één curator aangesteld en één rechter-commissaris benoemd. Schuldeisers dienen er echter zelf voor te zorgen dat hun vordering in het juiste faillissement ter verificatie wordt ingediend.

De faillissementsverslagen kunt u hier, hier en hier vinden.


Informatie

NaamHamo Retailgroup B.V., Hamo Berkel B.V. en The-Os B.V.
AdresKorte Lijnbaan 5 te Rotterdam
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak29 augustus 2017
Insolventienummer rechtbankF 17/403, F 17/404 en F 17/405
Rechter-commissarismr. A.M. van Kalmthout
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen cluster Hamo Retailgroup

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht