JACCOO The Netherlands B.V. failliet

Bij vonnis van de rechtbank Den Haag d.d. 20 december 2016 is JACCOO The Netherlands B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Westplein 58 te (3016 BM) Rotterdam. Daarbij is mr. B.A. Cnossen benoemd tot rechter-commissaris en is mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg aangesteld tot curator.

 

Achtergrond JACCOO The Netherlands B.V.

Volgens het handelsregister hield JACCOO The Netherlands B.V. zich bezig met advisering op het gebied van informatietechnologie alsmede het in licentie verkopen van en het adviseren inzake financiële producten en software tools.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 3 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamJACCOO The Netherlands B.V.
AdresWestplein 58
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak20 december 2016
Insolventienummer rechtbankF.10/16/670
Rechter-commissarismr. B.A. Cnossen
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht