Joka Holland B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 5 juli 2022 is Joka Holland B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd te (2901 BL) Capelle aan den IJssel aan de Gemzenstraat 10. Daarbij is mr. M.C. Snel-van den Hout benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Achtergrond Joka Holland B.V.

Activiteiten volgens de Kamer van Koophandel: het eggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling. Het leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels. Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen en het leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen alsmede aanleg van bronbemaling; het leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels alsmede het aanleggen en onderhouden van gas, water, electra- en telecommunicatienetten; groothandel in consumentenartikelen.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerste openbare faillissementsverslag zal omstreeks 5 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.

 


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamJoka Holland B.V.
AdresGemzenstraat 10
VestigingsplaatsCapelle aan den IJssel
Datum uitspraak5 juli 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/137
Rechter-commissarismr. M.C. Snel-van den Hout
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht