Kralingse Drankenspecialist B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 5 april 2022 is Kralingse Drankenspecialist B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd te (3061 WH) Rotterdam aan de Lusthofstraat 80c. Daarbij is mr. B.A. Cnossen benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Achtergrond Kralingse Drankenspecialist B.V.

Gefailleerde dreef een winkel en groothandel in dranken aan de Lusthofstraat in Rotterdam. De bestuurder heeft de onderneming uit een vorig faillissement overgenomen op 1 maart 2020. Kort daarop ging alle horeca in Rotterdam dicht ingevolge de coronamaatregelen terwijl nu juist horecaklanten een groot deel van de omzet bepaalden. De bestuurder zag daarom geen andere mogelijkheid dan het faillissement aan te vragen.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het tweede openbare faillissementsverslag zal omstreeks 5 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamKralingse Drankenspecialist
AdresLusthofstraat 80c
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak5 april 2022
Insolventienummer rechtbankC/10/22/66 F
Rechter-commissarismr. B.A. Cnossen
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht