Kuipers Electronic Engineering B.V. failliet

Bij beschikking van de Rechtbank Rotterdam van 29 augustus 2022 is surseance van betaling verleend aan Kuipers Electronic Engineering B.V. met benoeming van mr. G.J. Schras tot bewindvoerder. Bij beschikking van de Rechtbank Rotterdam van 5 september 2022 is de surseance van betaling op verzoek van de bewindvoerder ingetrokken en is gelijktijdig Kuipers Electronic Engineering B.V. failliet verklaard. Dit met aanstelling van mr. G.J. Schras tot curator en benoeming van mr. M.C. Snel – van den Hout tot rechter-commissaris.

 

Activiteiten Kuipers Electronic Engineering B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel uit de vervaardiging van meet-, regel-, navigatie- en controleapparatuur, naast het uitvinden, ontwerpen, ontwikkelen, samenstellen, produceren, fabriceren, verhandelen, importeren, exporteren, onderhouden, repareren
en het testen van electrische, electronische en electro-mechanische apparatuur en van hard- en softwaresystemen.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 5 oktober 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie.kee@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie.kee@yur.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier. 


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamKuipers Electronic Engineering B.V.
AdresHoutkopersstraat 6, 3334 KD
VestigingsplaatsZwijndrecht
Datum uitspraak5 september 2022
Insolventienummer rechtbankC/10/22/185
Rechter-commissarismr. M.C. Snel-van den Hout
Curator / bewindvoerder:mr. G.J. (Jeroen) Schras
Soort insolventie:Faillissement na beëindiging surseance
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. G.J. (Jeroen) Schras
mr. G.J. (Jeroen) Schras Advocaat
Robert Kleij
mr. B.R. (Robert) Kleij Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht