Meatcave Rotterdam B.V. failliet (Restaurant Van de Leur)

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 1 november 2022 is Meatcave Rotterdam B.V. failliet verklaard. Zij handelde tevens onder de naam “Restaurant Van de Leur” en was gevestigd aan de Eendrachtsweg 27 te (3012 LB) Rotterdam. Daarbij is mr. M.C. Snel-van den Hout benoemd tot rechter-commissaris en is mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Meatcave Rotterdam B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens de Kamer van Koophandel uit de exploitatie van een horecagelegenheid (restaurant). De vestiging in Den Haag, gevestigd aan de Prinsestraat 5a, is eveneens in staat van faillissement verklaard op 1 november 2022. Meer informatie vindt u op deze pagina.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 1 december 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamMeatcave Rotterdam B.V. hodn Restaurant Van de Leur
AdresEendrachtsweg 28
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak1 november 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/237
Rechter-commissarismr. M.C. Snel-van den Hout
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
Jolie de la Croix
mr. J. (Jolie) E. de la Croix Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht