Pauw Produkties B.V.

Op 28 november 2017 heeft de Rechtbank Rotterdam het faillissement uitgesproken van Pauw Produkties B.V. in Dordrecht. De rechtbank heeft mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens aangesteld tot curator.

Pauw Produkties was in Dordrecht gevestigd en exploiteerde een full service reclamebureau en was vooral bekend onder de naam ‘PFO Reclame en Marketing’.

 


Mededelingen

Met machtiging van de rechter-commissaris die toezicht houdt in het faillissement is gedurende enige tijd de onderneming voortgezet zodat de klanten bediend kunnen blijven. De curator heeft inmiddels overeenstemming bereikt over een doorstart, waardoor een deel van de werkgelegenheid behouden kan blijven. Alle activa wordt overgedragen aan een nieuw opgerichte vennootschap die wordt bestuurd door twee oud personeelsleden.

Voor meer informatie over de afwikkeling van het faillissement wordt u verwezen naar de faillissementsverslagen. U kunt deze hier vinden.

Vragen over het faillissement kunt u stellen aan de curator of de faillissementsmedewerker via het daartoe bestemde e-mailadres: insolventie@yur.nl

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk middels onderstaand formulier kenbaar te maken.

 


Informatie

NaamPauw Produkties B.V.
AdresBuiten Walevest 15
VestigingsplaatsDordrecht
Datum uitspraak28 november 2017
Insolventienummer rechtbankC/10/17/543
Rechter-commissarismr. C. de Jong
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht