Skim Wellness Zuid B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Den Haag d.d. 17 mei 2022 is Skim Wellness Zuid B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Gooilandsingel 109 te (3083 DP) Rotterdam. Daarbij is mr. C.G.E. Prenger benoemd tot rechter-commissaris en is mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Skim Wellness Zuid B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden uit schoonheidsverzorging, het verzorgen van pedicures en manicures en deels bestonden de activiteiten uit de exploitatie van een winkel in parfums en cosmetica.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 20 september 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier. 


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamSkim Wellness B.V.
AdresGooilandsingel 109
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak17 mei 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/106
Rechter-commissarismr. C.G.E. Prenger
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht