TradeWork B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 12 november 2018 is TradeWork B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Den Hamweg 3 te (3089 KK) Rotterdam. Daarbij is mr. M. Aukema benoemd tot rechter-commissaris en is mr. G.J. (Jeroen) Schras aangesteld tot curator.

 

Activiteiten TradeWork B.V.

De onderneming had een tweetal vestigingen: Rotterdam en Hamburg (Johannisbollwerk 16 te Hamburg, Duitsland). De onderneming hield zich bezig met het importeren en persen van fruitsapconcentraten, NFC’s (not form concentrate) en organische sappen alsmede essentiële oliën en smaakstoffen. Daarnaast handelde zij in goederen, met uitzondering van die goederen die een licentie behoeven. Ook trad TradeWork op als agent, kocht goederen (vooral fruitsappen voornoemd) in, mengde goederen en verkocht de al dan niet gemengde goederen aan haar klanten.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eindverslag is reeds ingediend. Klik hier om het eindverslag in te zien.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Toch nog vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamTradeWork B.V.
AdresDen Hamweg 3
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak12 november 2018
Insolventienummer rechtbankC/10/18/424 F
Rechter-commissarismr. M. Aukema
Curator / bewindvoerder:mr. G.J. (Jeroen) Schras
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. G.J. (Jeroen) Schras
mr. G.J. (Jeroen) Schras Advocaat
Robert Kleij
mr. B.R. (Robert) Kleij Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht