Wetering Trade & Services (cluster)

Op 12 september 2017 heeft de Rechtbank Rotterdam de faillissementen uitgesproken van Wetering Trade & Services B.V. en Conquest Maritime Beheer Rotterdam B.V. De rechtbank heeft mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens aangesteld tot curator.

Wetering Trade & Services B.V. heeft haar origine in het concern van ‘Wetering Rotterdam’; een gevestigde naam in de Rotterdamse haven met een historie van ruim 135 jaar. Wetering Trade & Services richt zich in brede zin op het leveren van service, onderdelen en reparaties aan schepen en scheepsmotoren.

By its judgment of 12 September 2017 the Rotterdam Court ordered the insolvency of both Wetering Trade & Services B.V. as well as Conquest Maritime Management Rotterdam B.V. and appointed mr P.C.M. Ouwens as liquidator.

Wetering Trade & Services B.V. has its origins in the ‘Wetering Rotterdam’ group; an established name in the port of Rotterdam with a history of over 135 years. Wetering Trade & Servicse is a serviceprovider and salesagent for ships and marine engines.


Mededelingen

Op de dag van het faillissement waren 14 werknemers in dienst van Wetering Trade & Service. De curator heeft inmiddels met machtiging van de rechter-commissaris ontslag verleend aan het personeel en begeleid hen bij het indienen van een aanvraag onder de loongarantieregeling bij het UWV.

Vragen over het faillissement kunt u stellen aan de curator of de faillissementsmedewerker via het daartoe bestemde e-mailadres: insolventie@yur.nl

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk middels onderstaand formulier kenbaar te maken.

Er zijn twee afzonderlijke vennootschappen failliet verklaard door de rechtbank. Door de verwevenheid van deze vennootschappen zijn de faillissementen door de rechtbank geclusterd. Hierdoor is er voor de afwikkeling van de faillissementen één curator aangesteld en één rechter-commissaris benoemd. Schuldeisers dienen er echter zelf voor te zorgen dat hun vordering in het juiste faillissement ter verificatie wordt ingediend.

De faillissementsverslagen kunt u hier en hier vinden.


Informatie

NaamWetering Trade & Services B.V. + Conques Maritime Beheer Rotterdam B.V.
AdresBunschotenweg 134
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak12 september 2017
Insolventienummer rechtbankF.17/421 + F.17/422
Rechter-commissarismr. W.J. Geurts - de Veld
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen cluster Wetering Trade & Service

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat
Margriet Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht