X Force Services B.V. failliet

Op 11 april 2017 heeft de Rechtbank Rotterdam een voorlopige surseance van betaling aan X Force Services B.V. verleend. Op 7 juli 2017 heeft de Rechtbank Rotterdam op verzoek van de bewindvoerder de surseance van betaling van X Force Services B.V. ingetrokken en is X Force Services B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Kiotoweg 747 te (3047 BG) Rotterdam. Mr. B.A. Cnossen is (na vervanging van mr. A.M. van Kalmthout) benoemd tot rechter-commissaris en mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens is aangesteld tot curator.

 

Activiteiten X Force Services B.V.

Blijkens het handelsregister van de Kamer van Koophandel: het uitvoeren en doen uitvoeren van werkzaamheden in de bouw, industrie en steigerbouw; het uitzenden en detacheren van personeel alsmede aannemen van werk in de branches scheepsbouw, tuinbouw, steigerbouw, schoonmaak, productie, petrochemie, transport, infratechniek, funderings-en vijzeltechnieken.

Onder de handelsnaam X Force Services Steigerbouw en Isolatie wordt uitgeoefend: het uitzenden en detacheren van personeel in de steigerbouw en isolatie. Onder de handelsnaam X Force Services Internationale Handel wordt uitgeoefend: Groothandel (daaronder begrepen) de im- en export in ongeregelde goederen. In de praktijk exploiteerde X Force Services B.V. een uitzendbureau voor steigerbouwers.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 5 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging Momezal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.

 


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamX Force Services
AdresKiotoweg 747
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak7 juli 2017
Insolventienummer rechtbankC/10/17/323 F
Rechter-commissarismr. A.M. van Kalmthout
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patrique ouwens
mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat
mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht