Zeemeeuw Maritime Services B.V. failliet (vhodn Goltens Maritime Services B.V.)

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 16 november 2022 is Zeemeeuw Maritime Services B.V. failliet verklaard. Voorheen handelde zij onder de naam Goltens Maritime Services B.V. Zij was gevestigd aan de Pastoriestraat 1 te (3195 HT) Pernis Rotterdam. Daarbij is mr. B.A. Cnossen benoemd tot rechter-commissaris en is mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Zeemeeuw Maritime Services B.V. v.h.o.d.n. Goltens Maritime Services B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens de Kamer van Koophandel uit de reparatie en het onderhoud van schepen, de handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen. Daarnaast wordt het volgende vermeld: Het drijven van een scheepsreparatiebedrijf waaronder begrepen het repareren van, de handel in, het vervaardigen, installeren van scheeps- en andere machines, schepen en onderdelen van schepen, technische apparatuur en uitrusting van elke aard. Het verlenen van service en andere diensten ten behoeve van de maritieme sector zomede de in- en verkoop, waaronder mede begrepen im- en export van onderdelen ten behoeve van de maritieme sector.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 15 december 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl


Mededelingen

Momenteel zijn er geen mededelingen.


Informatie

NaamZeemeeuw Maritime Services B.V. v.h.o.d.n. Goltens Maritime Services B.V.
AdresPastoriestraat 1, 3195HT Pernis Rotterdam
VestigingsplaatsPernis Rotterdam
Datum uitspraak15 november 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/249
Rechter-commissarismr. B.A. Cnossen
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patrique ouwens
mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens Advocaat
mr. O. (Omar) Zaïr
mr. O. (Omar) Zaïr Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht