Floris versterkt de M&A afdeling van Yur!

Categorie: Nieuws

Welkom Floris Schreuder!

Per 1 december versterkt Floris onze M&A afdeling. Een aanwinst, want Floris heeft veel ervaring. Als advocaat én als bedrijfsjurist. Met de komst van Floris groeit Yur’s M&A team naar een volwassen afdeling van vijf man sterk. Een bewuste en belangrijke keuze van Yur, om als full-service advocatenkantoor te voorzien in de groeiende behoefte van onze klanten.

 

Brede kennis en ervaring

Floris begon zijn carrière bij Clifford Chance, op de afdelingen Corporate / M&A en Banking & Finance, zowel in Amsterdam als op het hoofdkantoor in Londen. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Stek Advocaten in Amsterdam en zich daar verder gespecialiseerd in M&A. Vervolgens heeft hij de nodige ervaring opgedaan aan de klantzijde, als bedrijfsjurist bij David Hart Group (DHG), de grootste ontwikkelaar van logistiek vastgoed in Nederland. Vanaf 1 december 2020 zal hij het M&A team van Yur versterken!

 

“Het (Rotterdamse) bedrijfsleven succesvol begeleiden bij transacties”

Floris licht zijn motivatie om bij Yur aan de slag te gaan toe: “Ik geloof heel erg in deze afdeling en de aanpak van Yur. Er is in het Rotterdamse bedrijfsleven toenemende vraag naar begeleiding bij alsmaar complexer wordende transacties in ‘M&A-land’. Yur is een modern kantoor, met korte lijnen, aantrekkelijke tarieven en een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit; het ideale vertrekpunt om in te spelen op die behoefte.”

Zijn ervaring als advocaat én professional aan de klantzijde maakt Floris een waardevolle aanwinst voor Yur in het algemeen en het M&A team in het bijzonder. “Door mijn uitstapje buiten de advocatuur ben ik beter in staat de vertaalslag te maken naar hetgeen voor klanten echt van belang is gedurende een overnametraject. In de loop der jaren heb ik tal van strategische partijen en investeringsmaatschappijen uit binnen- en buitenland bijgestaan aan de onderhandelingstafel. Ik kan niet wachten om die ervaring namens Yur in te zetten.”

 


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Office manager