STAGE BIJ YUR!

Categorie: Nieuws

Bij Yur Advocaten & Consultants bieden we met plezier aan WO-rechtenstudenten de mogelijkheid om met de dagelijkse praktijk van de advocatuur kennis te maken via een stage. 

Tijdens de stage krijg jij de gelegenheid om met alle praktijken binnen kantoor kennis te maken en met verschillende advocaten mee te lopen. Jij zal zittingen bijwonen, processtukken voorbereiden, verschillende (jurisprudentie)vragen uitzoeken en bij besprekingen met cliënten aanwezig zijn. Tijdens de stage zal jij tussen de advocaten op de werkvloer zitten. Hierdoor krijg jij veel mee van de dagelijkse praktijk. Jij wordt natuurlijk ook betrokken bij de sociale activiteiten binnen Yur Advocaten & Consultants, zoals borrels en kantooruitjes.

Een stage bij Yur Advocaten & Consultants duurt twee maanden. Jij zal minimaal 3 dagen per week stage lopen. Voor de stage krijg jij een vergoeding. De omvang van de vergoeding is afhankelijk van het aantal dagen dat jij stage loopt. De stage zal worden afgesloten met een beoordeling.

Wil jij bij Yur Advocaten & Consultants stage lopen? Stuur dan je CV en een korte motivatie waarom jij bij Yur Advocaten & Consultants stage wilt lopen naar: kooiman@yur.nl.


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Directiesecretaresse