Vacature advocaat-medewerker insolventierecht

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten, variërend van investeringsmaatschappijen tot aan multinationals, strategische partijen en Mkb’ers.

Ook zijn wij trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Daarnaast zijn wij gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker met 3 tot 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van insolventierecht.

Jij bent zelfstandig, informeel en een met een echte Rotterdamse inslag. Daarnaast pas jij binnen een jong en energiek team en je wilt altijd blijven groeien.

Jij adviseert en begeleidt onze klanten bij juridische aspecten van insolventie. Hierbij kun jij denken aan het adviseren en onderzoeken van bijvoorbeeld bestuurdersaansprakelijkheid of het aanbieden van een crediteurenakkoord onder de WHOA. Als het nodig is procedeer jij voor de klant bij de rechtbank.

Yur heeft vier curatoren die regelmatig worden aangesteld tot curator in zeer verschillende soorten faillissementen en surseances van betaling. Jij loopt mee in de (praktische) afwikkeling van die faillissementen en krijgt daarin veel vrijheid.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch team bestaand uit 11 collega’s waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat.

Interesse? Solliciteer dan op de vacature advocaat-medewerker insolventierecht

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.