Vacature gevorderde advocaat-stagiaire / beginnend medewerker M&A

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten, variërend van investeringsmaatschappijen tot aan multinationals, strategische partijen en Mkb’ers.

Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat je zelf verantwoordelijkheid draagt krijg je veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend medewerker op het gebied van M&A.

Onder begeleiding van het team draai jij vanaf dag 1 mee in een transactie. Jij werkt mee aan de documentatie en due diligence onderzoeken. Jij neemt deel aan besprekingen en onderhandelingen.

Jij werkt daarnaast zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot ben jij ondernemend ingesteld en vind jij het leuk om deel uit te maken van een jong en energiek team dat sterk in ontwikkeling is en draag jij daar graag aan bij.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne en moderne werkomgeving in Rotterdam met prachtig uitzicht over de Maas, voorzien van alle technologische gemakken en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ook een eigen opleidingsprogramma met Yur Educated! (externe docenten), Yur Pizza! (vaktechnisch overleg) en de Yurrikoffie (advocaat-stagiaires en beginnend medewerkers).

Interesse?

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden? Stuur jouw sollicitatie aan Yvette Scharloo via scharloo@yur.nl.

Mocht jij meer willen weten over deze functie, neem dan contact op via 085 – 2030 500.


Terug naar overzicht
Yvette Scharloo
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager