VACATURE ADVOCAAT-MEDEWERKER CONTRACTENRECHT

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor met een vestiging in Rotterdam. Een kantoor met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten.

Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, je ontwikkeling en het werk dat we doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat je zelf verantwoordelijkheid draagt krijg je veel vrijheid, vrijheid je te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

 

Wie ben jij?

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een ervaren advocaat (tussen de 2 en 4 jaar relevante werkervaring) op het gebied van contractenrecht. Je bent zelfstandig, informeel en een met een echte Rotterdamse inslag. Je past binnen een jong en energiek team en je wilt altijd blijven groeien. Je staat bedrijven en ondernemers bij geeft advies over contracten en algemene voorwaarden. Voor je klanten fungeer je als vraagbaak en je bent in staat om strategisch mee te denken.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Mooi, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken geen kleurloze boekenwurm, wel een nieuwe collega die met passie voor het vak en met opgestroopte mouwen meewerkt aan oplossingen voor onze klanten. Oprecht en recht door zee. Je werk is van juridisch hoog niveau maar je kunt dat ook in jip-en-janneke taal uiteenzetten.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een een hele mooie en moderne werkomgeving in Rotterdam, voorzien van alle technologische gemakken en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ook een eigen opleidingsprogramma.

 

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Hertogh op hertogh@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.

 

 

 

 


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Office manager