Vacature advocaat-stagiaire arbeidsrecht

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten, variërend van investeringsmaatschappijen tot aan multinationals, strategische partijen en Mkb’ers.

Daarnaast zijn wij trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Yur is gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Ook streven wij naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een advocaat-stagiaire die zich nadrukkelijk wil gaan ontwikkelen in het arbeidsrecht.

Team arbeidsrecht houdt zich onder meer bezig met adviseren en procederen over arbeidsovereenkomstenrecht, ontslagrecht, bedingen als geheimhouding, concurrentie- en relatiebedingen, reorganisaties en medezeggenschap. Vanuit dit team adviseren wij bij overnames en fusies over de arbeidsrechtelijke gevolgen, begeleiden wij bij verbetertrajecten en bij zieke werknemers het traject uit de Wet Verbetering Poortwachter.

Jij werkt zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot ben jij ondernemend ingesteld en vind jij het leuk om deel uit te maken van een energiek team en draag jij daar graag aan bij.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch en gespecialiseerd team bestaand uit vier collega’s waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat.

Interesse? Solliciteer dan op de vacature advocaat-stagiaire arbeidsrecht

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.