Vacature advocaat-stagiaire insolventierecht

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten, variërend van investeringsmaatschappijen tot aan multinationals, strategische partijen en Mkb’ers.

Ook zijn wij trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Daarnaast zijn wij gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar wij zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Yur streeft naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Jij bent een juridisch medewerker / beginnend advocaat-stagiaire met ervaring in het insolventierecht. Jij bent zelfstandig, informeel en een met een echte Rotterdamse inslag. Daarnaast pas jij binnen een jong en energiek team en wilt altijd blijven groeien. Yur heeft vier curatoren die regelmatig worden aangesteld tot curator in allerlei soorten faillissementen en surseances van betaling. Jij wordt nauw betrokken bij behandeling van onze faillissementen en krijgt daarin veel vrijheid. Ook adviseer jij klanten bij juridische aspecten op het gebied van insolventierecht, zoals vraagstukken over bestuurdersaansprakelijkheid en de WHOA.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch team bestaand uit elf collega’s waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat.

Interesse? Solliciteer op de vacature advocaat-stagiaire insolventierecht

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.