Vacature advocaat-stagiaire ondernemingsrecht (corporate litigation) (beginnend/gevorderd)YUR.

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij zijn trots op onze informele sfeer. Iedereen krijgt daarbij ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Wij zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij ook veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner of een klant is) zich welkom en gerespecteerd voelt. Iedereen moet bij Yur zichzelf kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar verschillende advocaat-stagiaires (beginnend of gevorderd) die zich nadrukkelijk willen gaan ontwikkelen op het gebied van ondernemingsrecht (corporate litigation).

Wij houden ons bezig met adviseren en procederen. Dit altijd in nauw overleg met onze klanten. Wij stellen processtukken op en vertegenwoordigen onze klanten tijdens zittingen. Waar nodig wordt er intensief samen gewerkt met andere teams binnen Yur.

Jij werkt zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot ben jij ondernemend ingesteld en vind jij het leuk om deel uit te maken van een jong en energiek team dat sterk in ontwikkeling is. Jij draagt daar graag aan bij.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een wekelijkse bootcamp. Wij hebben daarbij een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Jij komt te werken in een dynamisch team waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat.

Geïnteresseerd in de vacature advocaat-stagiaire ondernemingsrecht?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.