Vacature advocaat-stagiaire vastgoed

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een modern advocatenkantoor in Rotterdam. Een kantoor met een frisse kijk op de advocatuur waar we gewoon doen. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten.

Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat je zelf verantwoordelijkheid draagt krijg je veel vrijheid, vrijheid je te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

 

Wie ben jij?

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een advocaat-stagiaire voor ons team vastgoed.

Je bent nauw betrokken bij behandeling van onze dossiers. Je adviseert en procedeert en draagt op die manier jouw steentje bij aan de ontwikkeling van onze vastgoedpraktijk.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne en moderne werkomgeving in Rotterdam met prachtig uitzicht over de Maas, voorzien van alle technologische gemakken en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ook een eigen opleidingsprogramma.

 

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Hertogh op hertogh@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.

 

 


Terug naar overzicht
Yvette Scharloo
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager