Vacature (beginnend) advocaat-medewerker huurrecht

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat je zelf verantwoordelijkheid draagt krijg je veel vrijheid, vrijheid jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Jij bent een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker met ervaring in huurrecht.

Team huurrecht houdt zich bezig met adviseren en procederen over huurgeschillen. Daarbij begeleiden en adviseren we onze klant voorafgaand of tijdens besprekingen, stellen we processtukken op en vertegenwoordigen we onze klant tijdens zittingen. Waar nodig wordt er intensief samen gewerkt met team vastgoed.

Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, informeel is met een echte Rotterdamse inslag. Jij past binnen een jong en energiek team en jij wilt altijd blijven groeien.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne en moderne werkomgeving in Rotterdam met prachtig uitzicht over de Maas, voorzien van alle technologische gemakken en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ook een eigen opleidingsprogramma met Yur Educated! (externe docenten), Yur Pizza! (vaktechnisch overleg) en de Yurrikoffie (advocaat-stagiaires en beginnend medewerkers).

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.


Terug naar overzicht
Yvette Scharloo
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager