Vacature (gevorderd) advocaat-medewerker ondernemingsrecht en procespraktijk

Categorie: Nieuws

Yur Advocaten & Consultants is voor haar vestiging in Rotterdam op zoek naar een (gevorderd) advocaat-medewerker (m/v) met 4-8 jaar ervaring in het ondernemingsrecht en de procespraktijk waarbij affiniteit met familierecht een pré kan zijn.

Wie is Yur?

Yur Advocaten & Consultants is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse. Yur richt zich op de groei binnen het (hogere) MKB / klein-groot bedrijf. Yur heeft een heldere visie op een optimale samenwerking met en ondersteuning van haar klanten en werkt uitsluitend oplossingsgericht. Onderdeel van de strategie is een zeer nauwe samenwerking met de klanten en collega’s. De sfeer bij Yur is informeel, en er heerst grote onderlinge betrokkenheid. Yur Advocaten & Consultants groeit en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. Wij zoeken geen schriftgeleerden, maar collega’s met een passie voor ons vak die in een normale taal de visie van ons kantoor willen uitdragen. Wij zijn commercieel ingesteld en vinden het belangrijk om te investeren in duurzame relaties met onze cliënten.

Ons kantoor

De sfeer op ons kantoor kenmerkt zich als informeel commercieel. Naast hard werken voor onze cliënten vinden wij het belangrijk dat er een gezonde balans tussen werk en privéleven is. Voor onze cliënten staan wij altijd klaar, maar die musicaluitvoering van onze kinderen op school is net zo belangrijk en wordt zeker niet gemist. De advocaten van Yur werken nauw samen voor de klanten. Yur vindt het belangrijk dat je veel en rechtstreeks contact hebt met haar huidige en toekomstige klanten: het leidt tot de juiste oplossingsgerichte adviezen en bevordert jouw ontwikkeling.

Aanbod

Yur biedt een prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden op een mooie locatie in Rotterdam.

Solliciteren?

Is jouw interesse gewekt en wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Stuur jouw sollicitatie met motivatie per e-mail aan mr. Robert Kleij (kleij@yur.nl).


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Directiesecretaresse