VACATURE (GEVORDERD) ADVOCAAT-MEDEWERKER M&A

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor met een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Spijkenisse aan de rand van de Botlek. Een kantoor met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten. Wij zijn gedreven, leveren kwaliteit en hebben een commerciële instelling.

Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen. Het zorgt voor minder ruis in het gesprek en maakt dat je je sneller ontwikkelt door verantwoordelijkheid te dragen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zorgen ook voor een gezonde werk & privé balans. Je klanten gaan niet voor je kinderen, en als de deadline je familiediner in gevaar brengt dan lossen we dat samen op!

Kun jij je vinden in wat je nu leest? Mooi, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken geen kleurloze boekenwurm, wel een nieuwe collega die met passie voor het vak en met opgestroopte mouwen meewerkt aan oplossingen voor onze klanten. Oprecht en recht door zee. Je werk is van juridisch hoog niveau maar je kunt dat ook in jip-en-janneketaal uiteenzetten.

Jij bent een (gevorderd) advocaat-medewerker met 4 tot 8 jaar werkervaring met expertise in het contractenrecht en de M&A-praktijk. Zelfstandig, informeel en een met een echte Rotterdamse inslag. Je past binnen een jong en energiek team en je wilt altijd blijven groeien.

Wij bieden je een prettige werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en hebben een eigen opleidingsprogramma.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Annuschka Hartman van YER via annuschkahartman@yer.nl.

 


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Directiesecretaresse