Vacature juridisch secretaresse

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een jong en energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons je overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid je te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

WIE BEN JIJ?
Wij zoeken iemand voor een fulltime functie van 40 uur per week. 32 uur per week is bespreekbaar. Jij hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als juridisch secretaresse. Jij bent communicatief sterk, flexibel, staat sterk in jouw schoenen en bent van toegevoegde waarde voor jouw team van advocaten. Jij hebt een open en positieve persoonlijkheid en jij voelt je thuis binnen de zakelijke dienstverlening. Jij hebt ervaring met MS Office, weet hoe de roladministratie in elkaar steekt en kunt zelfstandig correspondentie opstellen of processtukken voorbereiden.

Wat bieden wij?
Jij komt te werken in een hecht team van 13 secretaresses met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Naast hele leuke collega’s bieden wij een goed salaris met een goede pensioen- en thuiswerkregeling. Ontwikkeling en plezier in ons werk staat voorop en wij investeren graag in jou (en jouw kennis!). Er heerst een open en informele cultuur en naast dat wij hard werken is er ook ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd.

Interesse?
Nog steeds geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Scharloo op scharloo@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager