Vacature juridisch secretaresse

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een modern advocatenkantoor in Rotterdam. Een kantoor met een frisse kijk op de advocatuur waar we gewoon doen. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten.

Wij zijn trots op onze fijne informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid om je te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week (24 uur is bespreekbaar). Relevante werkervaring is een pré, maar belangrijker vinden wij dat jij pro-actief en stressbestendig bent en dat jij gevoel voor humor hebt.

Jij bent communicatief sterk, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent van toegevoegde waarde voor jouw team van advocaten.

Jij hebt ervaring met MS Office, weet hoe de roladministratie in elkaar steekt en kunt zelfstandig correspondentie opstellen of processtukken voorbereiden.

Weet jij van aanpakken, ben jij zeer secuur, sta jij stevig in jouw schoenen én ben jij beschikbaar voor minimaal 32 uur per week? Dan is deze functie wellicht wel iets voor jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne en moderne werkomgeving met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken.
Jij komt te werken in een hecht team van 12 secretaresses waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat.

Ontwikkeling en plezier in ons werk staat voorop en wij investeren graag in jou (en jouw kennis!)
Er heerst een open en informele cultuur en naast dat wij hard werken is er ook ruimte voor sociale activiteiten buiten werktijd.

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Hertogh op hertogh@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager