Vacature marketing- en communicatie medewerker

Categorie: Nieuws

Hallo,

Wij zijn Yur. Een modern advocatenkantoor in Rotterdam. Een kantoor met een frisse kijk op de advocatuur waar we gewoon doen. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten.
Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid om jezelf te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

WIE BEN JIJ?

Wij zoeken iemand voor 8 tot 16 uur per week met een afgeronde HBO/WO opleiding richting Marketing en Communicatie. Veel werkervaring is geen pré maar jij hebt affiniteit met de juridische sector. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en jij bent creatief en schrijft vlot voor verschillende doeleinden. Handig zijn met Google en verstand hebben van Analytics wordt door ons met gejuich ontvangen!

Jij zorgt dat blogs en nieuwsberichten, in beginsel geschreven door onze advocaten, op de website staan, online goed zichtbaar zijn. Daarnaast plaats jij berichten op onze social media (Linkedin en Instagram) en monitort deze. Verder zorg jij dat onze website up to date is én blijft.

Afhankelijk van jouw ervaring kunnen jouw taken uitgebreid worden met het zelf schrijven van blogs, e-mailmarketing en het zorgen voor een goede vindbaarheid van onze website (SEO). Daarnaast organiseren wij regelmatig bijeenkomsten voor klanten waar jij je dan ook mee bezig gaat houden.

Het aantal uren voor deze functie is flexibel, voor minimaal 8 uur per week. Afhankelijk van hoe breed jij inzetbaar bent, kunnen het aantal uren worden uitgebreid.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne en moderne werkomgeving in Rotterdam met prachtig uitzicht over de Maas, voorzien van alle technologische gemakken en met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij hebben ook een eigen opleidingsprogramma. Jij komt te werken in een dynamisch team waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat. Binnen kantoor organiseren wij tal van sociale activiteiten, ook in ‘corona-tijd’.

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Hertogh op hertogh@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Hertogh Office manager