Vacature receptioniste (vervuld)

Categorie: Nieuws

Inmiddels is deze vacature vervuld.

Hallo,

Wij zijn Yur. Een modern advocatenkantoor in Rotterdam. Een kantoor met een frisse kijk op de advocatuur waar we gewoon doen. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen mooi en uitdagend werk voor mooie klanten.

Wij zijn trots op onze fijne informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij zijn gedreven en hebben een commerciële instelling. Maar we zijn scherp op een gezonde werk & privé balans. Doordat jij zelf verantwoordelijkheid draagt krijg jij veel vrijheid, vrijheid om je te ontwikkelen en vrijheid voor thuis.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (of dat nu een secretaresse, een advocaat-stagiair, een senior partner is of een klant) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand voor 24 uur per week. Relevante werkervaring is een pré, maar belangrijker vinden wij dat je nauwkeurig kunt werken, stressbestendig en klantvriendelijk bent.

Jouw taken zullen bestaan uit:

  • het beantwoorden van de telefoon;
  • het boeken van vergaderzalen en eventueel regelen van de catering;
  • het ontvangen van klanten;
  • het verwerken van post;
  • bijspringen bij administratieve handelingen in faillissementen;
  • archiveren;
  • alle overige bijkomende secretariële werkzaamheden.

Er is veel ruimte om te leren en door te groeien. Een unieke kans om te werken bij een professioneel advocatenkantoor met Rotterdamse mentaliteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een fijne en moderne werkomgeving met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Jij komt te werken in een dynamisch team waarbinnen een collegiale werksfeer voorop staat. Binnen kantoor organiseren wij tal van sociale activiteiten, ook in ‘corona-tijd’.

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie en motivatie per e-mail aan Yvette Hertogh op hertogh@yur.nl, en kijk voor meer informatie op www.yur.nl.


Terug naar overzicht
Y.J. (Yvette) Scharloo Office manager