Yur en FinanceFactor gaan juridisch specialisten detacheren vanuit LegalFactor

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 3 april 2018

 

Yur Advocaten & Consultants gaat onder de naam LegalFactor een joint venture aan met FinanceFactor, een ervaren executive search en interim management organisatie uit Wassenaar gespecialiseerd in bemiddeling van CFO’s.

Door de krachten te bundelen – kennis van legal én kennis van resource management – kan LegalFactor de Nederlandse mid market bedienen met een krachtige propositie. “We delen dezelfde kernwaarden zoals integriteit, flexibiliteit en klant- en resultaatgerichtheid. Bovendien versterken we elkaar op meerdere fronten.” aldus Jeroen Schras, partner bij Yur.

De CFO’s die FinanceFactor inzet, komen vaak met juridische vragen of hebben behoefte aan extra in-house juridische ondersteuning op executive niveau, en daar kunnen we met LegalFactor voortaan op inspelen door juridisch specialisten op interim en executive search basis te bemiddelen. Wij willen proactief optrekken met onze relaties en zorgen dat zij flexibel invulling kunnen geven aan de tijdelijke behoefte aan juridische kennis. Daarnaast verzorgt LegalFactor, Executive search, Coaching en Assessments. Legal Factor neemt hiermee de zorg voor een kwalitatief en effectief resource management volledig van organisaties over.” aldus Simon Anderiesen, partner bij FinanceFactor.

Yur Advocaten & Consultants, met vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse, ondersteunt ondernemers die juridische uitdagingen hebben. Dat kan gaan om advies op het gebied van herstructureringen, arbeidsrecht, contractbeoordeling en het begeleiden van overnametrajecten, maar ook wanneer de gang naar de rechter moet worden gemaakt staan de advocaten en consultants van Yur haar relaties van A tot Z bij. Yur levert juridische dienstverlening op topniveau, in normale mensentaal.

FinanceFactor is actief op het gebied van Executive Search, Coaching, Assessment en Outplacement. Ze heeft als streven, getuige de heldere missie, om de beste intermediaire organisatie voor financiële professionals in Nederland te zijn. Geen geschuif met CV’s van mensen die men niet kent, maar investeren in de relatie en zorgen dat de juiste financiële professional op de juiste plek aan de slag gaat. FinanceFactor gaat aldus Albert Allmers, founder van FinanceFactor, altijd voor de ideale match, werkend vanuit de drijfveren van de professional.

LegalFactor treedt op als impresario van ervaren juristen op het niveau van senior legal counsel/general counsel. Professionals met kennis van zaken die pragmatisch kunnen schakelen en die snel inzetbaar en operationeel zijn, onder andere door de inzet van legal tech tools en met toegang tot de specialistische kennis van Yur Advocaten & Consultants.

Opdrachtgever en professional staan bij LegalFactor centraal. Het draait daarbij om vinden, volgen en verbinden. De juristen hebben vakinhoudelijk en collegiaal ondersteuning vanuit Yur, FinanceFactor verzorgt op haar beurt de persoonlijke begeleiding van alle professionals en onderhoudt de contacten met opdrachtgevers.

www.yur.nl | www.financefactor.nl

 


Voor de redactie:

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Yvette Hertogh van Yur Advocaten & Consultants via de mail hertogh@yur.nl of telefonisch op nummer 085 – 20 30 500 of met Simon Anderiesen van FinanceFactor via de mail simon.anderiesen@financefactor.nl of telefonisch op nummer 085 – 04 10 441.

 

 


Terug naar overzicht