Advocaat-stagiaire omgevingsrecht

YUR.

Hallo,

Wij zijn Yur. Een energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur.

Yur is trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wegens onze groeiende praktijk zoeken wij een advocaat-stagiaire omgevingsrecht voor het team vastgoed.

Wie ben jij?

Als advocaat-stagiaire omgevingsrecht kom je te werken in een ervaren team van vastgoedrecht advocaten. Tijdens je stage krijg je de kans om diepgaande kennis op te doen van het omgevingsrecht, terwijl je direct betrokken bent bij uiteenlopende projecten. Je zult niet alleen leren hoe je effectief juridisch advies geeft, maar ook hoe je dit advies kan vertalen naar onze klanten in normale mensentaal.

Jij werkt daarnaast zelfstandig, voelt je thuis in een informele setting en weet van aanpakken. Tot slot ben jij ondernemend ingesteld en vind jij het leuk om deel uit te maken van een jong en energiek team dat sterk in ontwikkeling is en draag jij daar graag aan bij.

Wat bieden wij?

Wij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle technologische gemakken en bevindt zich op steenworp afstand van de Erasmus Universiteit. Uiteraard volg je tijdens je stage bij Yur de Beroepsopleiding van de Orde.

Opleidingsmogelijkheden

Wij bieden startende professionals meerdere opleidingsmogelijkheden en interactieve bijeenkomsten. Zo is er elke week een ‘Yurrie koffie’ waar recente jurisprudentie wordt behandeld door onze advocaten en juridische medewerkers. Ook vindt met regelmaat ‘Yur traint’ plaats waarbij juist nadruk ligt op ontwikkeling van soft skills. Ook kun jij rekenen op een aantal jaarlijkse informatiebijeenkomsten tijdens ‘Yur Educated’ waar wij externe juristen uitnodigen om te doceren over juridische onderwerpen. Oftewel: jouw ontwikkeling staat bij ons voorop.

Interesse?

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en motivatie per e-mail aan Leonie Vastenhout op vastenhout@yur.nl.