Praktisch oplossingsgerichtYUR.

Yur is praktisch, recht door zee en oplossingsgericht. Een kenmerk van Yur? Wij pakken door! Maar altijd met een warm hart. Sinds onze oprichting midden jaren ’90, groeien wij ieder jaar. In omvang, kennis en vaardigheden. Net als iedere ondernemer proberen wij onszelf iedere dag te verbeteren en realiseren wij ons dat dit een continue proces is.

Wij stellen onszelf altijd de vraag wat wij kunnen doen om jou nog beter te helpen. Dat zit in ons DNA. Elke ondernemer kan bij ons terecht voor een totaalpakket aan juridische zaken. Daar gaat het om.

Wij bouwen aan goede en vaste relaties. Daarom krijg jij alle aandacht van onze ervaren specialisten, van onze jonge professionals en van iedereen daartussenin. Wij staan in de startblokken en gaan voor jou door het vuur. Iedere dag opnieuw. Mét verstand van zaken en bakken vol ervaring. En wij zorgen ervoor dat jij ons begrijpt. Bij alles wat wij zeggen. Bij iedere stap die wij zetten. Lastige organisatiekundige en juridische termen bewaren wij gewoon voor andere momenten. Daar hoef jij geen last van te hebben.

Snel. Scherp. Samen. Sterk.

Bij ons is dat de dagelijkse gang van zaken.

Snel
Door korte lijnen en slim onderling overleg geven wij adequaat antwoord op vragen en reageren wij snel op telefoontjes en e-mails. Jij ontvangt verrassend snel antwoord op vragen en hebt met onze hulp direct meer inzicht in de zaak.

Scherp
Scherp zijn wij op de inhoud en het proces. Wij houden alles in de gaten. Een topresultaat is waar wij voor gaan. Wij vertellen vooraf duidelijk wat wij verwachten te bereiken. En ook wat onmogelijk is. Eerlijk en recht voor zijn raap.

Samen
Samenwerken maakt ons beter. Dagelijks bespreken wij intern wat wij doen en waar wij tegenaan lopen. Dat werkt als een trein. Samenwerken doen wij ook met jou. Door elkaar te vertrouwen en open kaart te spelen, komen wij samen tot de allerbeste oplossingen.

Sterk
Jouw problemen zijn onze problemen. Onze schouders zijn sterk genoeg. Onze kracht zit in onze ervaring en de kunst van het kijken naar een groter geheel. Zo voorkomen wij vaak de gang naar de rechtbank. Dat is een andere, sterke blik op de zaak.

DE VISIE VAN YUR

De wereld van morgen zit vol mogelijkheden. Maar ook met bedreigingen en gelukkig heel veel kansen. Vol inspiratie en innovatie. Alles om ons heen verandert, zo simpel is dat. De advocatuur verandert dus ook. Juridische dienstverlening wordt in onze ogen steeds meer een zaak van vooruit denken en rechtszaken voorkomen.

Als onze klant mag jij van ons verwachten dat wij tot het uiterste gaan om jouw belangen te verdedigen. Maar daar waar mogelijk, besparen wij jou de gang naar de rechter. Signaleren, adviseren en samenwerken staan daarbij centraal. Samen zien, weten en kunnen wij meer.

Eén van de modernste juridische kantoren…

Onze ambitie? Dat is om één van de modernste juridische kantoren van de regio te zijn. Om daar te komen hebben wij in de afgelopen jaren hard gewerkt aan het ‘lean’ maken van onze bedrijfsvoering. Collega’s lossen zaken zelf en samen op, mensen hebben veel inspraak in de gang van zaken op ons kantoor, wij werken veel digitaal en ook thuis. Veel samenwerken, leren van elkaar en elkaar helpen. Dat stimuleert de groei van ons kantoor. Daarnaast hebben wij een scheiding gemaakt tussen standaardwerk en maatwerk. Onze advocaten en adviseurs houden daardoor nóg meer tijd over voor jou als onze klant. Zo is Yur jouw sparringpartner. Nu en in de toekomst.

Neem contact met ons op