EXPERTS IN RECHT DUIDELIJK

YUR.

Als no-nonsense Rotterdams advocatenkantoor nemen wij onze klanten én onszelf serieus. Dat wil zeggen dat wij alleen doen waar wij goed en bevlogen in zijn. Kennis is immers macht. En dat geldt zeker in de juridische wereld. Bij Yur weten wij waar wij het over hebben.

Rechtsgebieden

Advocaten die helpen in de wirwar van wet- en regelgeving: die vind je bij Yur. Iedereen helpt jou op weg maar heeft een eigen specialisme. Onze professionals lopen helemaal warm voor alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. En het mooie is: wij werken allemaal samen. Zo benutten wij onze individuele kennis tot in de puntjes en ben jij verzekerd van deskundig advies.

Ondernemingsrecht
Huurrecht
Contractenrecht
Fusies en overnames (M&A)
Intellectueel eigendom en IT-recht
Insolventierecht
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht
Bouwrecht
ontdek-de-expertise-van-Yur-

Advocaten

Zaken waar een ondernemer tegenaan loopt, zijn lang niet altijd vraagstukken waarbij je als eerste aan een advocaat denkt voor advies. Toch levert een juridische blik vaak meer op dan je misschien verwacht en kan de expertise van een ervaren advocaat van pas komen.

Denk bijvoorbeeld aan alle know-how om die nieuwe structuur voor jouw organisatie vorm te geven. Of aan bewezen businessmodellen na een uitbreiding of een reorganisatie. Maar ook aan het ontwikkelen van slimme interne procedures en soepele werkprocessen. En uiteraard aan kwesties op het gebied van personeelszaken. Stuk voor stuk onderwerpen waarbij je misschien niet meteen denkt aan een advocaat. Maar waarbij de raad en daad van een jurist juist wel héél handig is.

Daarom Yur

Organisatieadvies op topniveau
Problemen vroegtijdig signaleren
Gerichte oplossingen
Groot netwerk van professionals
Ruime ervaring en expertise in MKB
Maak een afspraak
“Wanneer een ondernemer in de problemen komt, doen wij er alles aan om de gang naar de rechter te voorkomen. Komt er toch een rechtszaak? Dan gaan wij natuurlijk voor je door het vuur.”
Jeroen Schras