ONZE EXPERTISE

Het liefst zijn wij doorlopend bij jouw bedrijf betrokken, om tijdig de juiste adviezen te geven. Een betere samenwerking met je advocaat of consultant kun je niet wensen…

Advocatuur

Maak kennis met onze advocaten en juridisch- en faillissementmedewerkers. Specialisten pur sang. Ontdek wat zij belangrijk vinden aan hun vak en hoe effectief zij werken om het beste resultaat te bereiken!

Bekijk alle advocaten

RECHTSGEBIEDEN

Elke ondernemer kan bij ons terecht voor een totaalpakket van juridische zaken, zoals strafrecht, insolventierecht en arbeidsrecht. Ontdek de rechtsgebieden waar onze specialisten jou op weg helpen.

Bekijk rechtsgebieden

Consultancy

Er zijn elke dag zaken waarbij je niet meteen aan een advocaat denkt. Vaak wil je gewoon het beste advies. En ook dan zit je goed bij Yur. Juist de raad en daad van een jurist als consultant is handig en zinvol.

Meer over consultants

Rechtsgebieden

Advocaten en consultants die helpen in de wirwar van wet- en regelgeving: die vind je bij Yur.

Iedereen helpt je op weg maar heeft een eigen specialisme. Rechtsgebieden waarin hij of zij gewoon wáánzinnig goed is.

Onze professionals lopen helemaal warm voor alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. En het mooie is: we werken allemaal samen. Zo benutten we onze individuele kennis tot in de puntjes en ben jij verzekerd van deskundig advies van de advocaten van onze twee kantoren.

Contractenrecht
IE en ICT
Familierecht
Insolventierecht
Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht
Strafrecht

Consultants

Zaken waar een ondernemer tegenaan loopt, zijn lang niet altijd vraagstukken waarbij je als eerste aan een advocaat denkt voor advies. Toch levert een juridische blik vaak meer op dan je misschien verwacht.

Denk bijvoorbeeld aan alle know-how om die nieuwe structuur voor jouw organisatie vorm te geven, of aan bewezen businessmodellen na een uitbreiding of een reorganisatie. Of aan het ontwikkelen van slimme procedures en soepele werkprocessen. Maar uiteraard ook aan kwesties op het gebied van financiële zaken en personeelszaken. Stuk voor stuk onderwerpen waarbij je misschien niet meteen denkt aan een advocaat. Maar waarbij de raad en daad van een jurist als consultant juist wel héél handig is.

Daarom Yur Consultants

Organisatieadvies op topniveau
Problemen vroegtijdig signaleren
Gerichte oplossingen
Groot netwerk van professionals
Ruime ervaring in MKB
Maak een afspraak
“Wanneer een ondernemer in de problemen komt, doen wij er alles aan om de gang naar de rechter te voorkomen. Komt er toch een rechtszaak? Dan gaan wij natuurlijk voor je door het vuur.”
Jeroen Schras