ONZE EXPERTISE

Het liefst zijn wij doorlopend bij jouw bedrijf betrokken, om tijdig de juiste adviezen te geven. Een betere samenwerking met je advocaat of consultant kun je niet wensen…

RECHTSGEBIEDEN

Elke ondernemer kan bij ons terecht voor een totaalpakket van juridische zaken, zoals contractenrecht, insolventierecht en arbeidsrecht. Ontdek de rechtsgebieden waar onze specialisten jou op weg helpen.

Bekijk rechtsgebieden

Branches

Elke ondernemer kan bij ons terecht voor een totaalpakket van juridische zaken. Kennis van de branche waarin onze klanten actief zijn is onmisbaar. Ontdek de branches waar onze specialisten jou op weg helpen.

Bekijk branches

Consultancy

Er zijn elke dag zaken waarbij je niet meteen aan een advocaat denkt. Vaak wil je gewoon het beste advies. En ook dan zit je goed bij Yur. Juist de raad en daad van een jurist als consultant is handig en zinvol.

Meer over consultants

Advocaten en consultants die helpen in de wirwar van wet- en regelgeving: die vind je bij Yur.

Iedereen helpt je op weg maar heeft een eigen specialisme. Rechtsgebieden waarin hij of zij gewoon wáánzinnig goed is.

Onze professionals lopen helemaal warm voor alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. En het mooie is: we werken allemaal samen. Zo benutten we onze individuele kennis tot in de puntjes en ben jij verzekerd van deskundig advies van de advocaten van onze twee kantoren.

Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Insolventierecht
Fusies & Overnames
Contractenrecht
IE en ICT
Procesrecht

Bij Yur Advocaten begrijpen wij dat juridisch advies slechts een middel is, en niet een doel op zich. Om jouw onderneming écht verder te kunnen helpen met praktische juridische oplossingen, is het van groot belang dat wij de markt kennen waarin jij opereert.

Wij hebben kennis en ervaring in huis van uiteenlopende branches. Zo kunnen wij meer doen dan alleen uitleggen wat er in de wet staat; wij kunnen als gesprekspartner zorgen voor passende en praktische oplossingen, nog voordat de problemen ontstaan.

Vastgoed
Haven en handel
Automotive
Onderwijs

Consultants

Zaken waar een ondernemer tegenaan loopt, zijn lang niet altijd vraagstukken waarbij je als eerste aan een advocaat denkt voor advies. Toch levert een juridische blik vaak meer op dan je misschien verwacht.

Denk bijvoorbeeld aan alle know-how om die nieuwe structuur voor jouw organisatie vorm te geven, of aan bewezen businessmodellen na een uitbreiding of een reorganisatie. Of aan het ontwikkelen van slimme procedures en soepele werkprocessen. Maar uiteraard ook aan kwesties op het gebied van financiële zaken en personeelszaken. Stuk voor stuk onderwerpen waarbij je misschien niet meteen denkt aan een advocaat. Maar waarbij de raad en daad van een jurist als consultant juist wel héél handig is.

Daarom Yur Consultants

Organisatieadvies op topniveau
Problemen vroegtijdig signaleren
Gerichte oplossingen
Groot netwerk van professionals
Ruime ervaring in MKB
Maak een afspraak
“Wanneer een ondernemer in de problemen komt, doen wij er alles aan om de gang naar de rechter te voorkomen. Komt er toch een rechtszaak? Dan gaan wij natuurlijk voor je door het vuur.”
Jeroen Schras