WHOA dossier

YUR.

Dossier WHOA: de Wet homologatie onderhands akkoord is er!

Op 1 januari 2021 is de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA dossier) in werking getreden. De WHOA introduceert een regeling voor een dwangakkoord buiten surseance van betaling of faillissement. Zo worden levensvatbare bedrijven niet onnodig failliet verklaard. Met de WHOA kan een bedrijf zijn schulden reorganiseren.

Brochure WHOA dossier

Per onderdelen van de WHOA gaan we in onderstaande artikelen verder in op de inhoud!

Via deze link vind je de brochure over de WHOA. Op zoek naar het stappenplan? Bekijk dan het artikel hier.  

De specialisten van Yur Advocaten

Ondernemers die een juridische uitdaging hebben, een belangrijk contract willen laten beoordelen, bij een overnameproces betrokken zijn of wellicht de gang naar de rechter moeten maken. Die ondernemers willen natuurlijk maar één ding. Professionals die begrijpen wat er aan de hand is, die aan een half woord genoeg hebben en die zorgen voor juridische dienstverlening op topniveau. En dat in normale mensentaal. Dat is onze expertise. Daarvoor kom je bij Yur Advocaten.

En je kunt bij ons niet vroeg genoeg aankloppen. Uiteraard zijn wij die advocaten waar je op kunt rekenen als het nodig is. En wij komen niet alleen om ’twee voor twaalf’ in actie. Wij zijn graag een aantal stappen eerder betrokken; om op tijd te reageren, om eventuele problemen voor te zijn, om niets te laten escaleren.

Zo proberen wij te ondervangen dat er überhaupt een procedure aan te pas komt. Zo werkt Yur. Snel, scherp, samen en sterk. Iedere dag opnieuw.