Your Container & Trailer Service B.V. failliet

Op 20 september 2016 is Your Container & Trailer Service B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de ’s-Gravelandseweg 258 te (3125 BK) Schiedam. Daarbij is mr. J.C.A.T. Frima benoemd tot rechter-commissaris en is mr. S.K. Setz aangesteld tot curator. Met ingang van 8 juni 2022 is mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg) vervangend curator. Het faillissement is uitgesproken op verzoek van een drietal pensioenfondsen.

Activiteiten Your Container & Trailer Service B.V.

Volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel: expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer en uitleenbureaus.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 4 augustus 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamYour Container & Trailer Service B.V.
Adres's-Gravelandseweg 258
VestigingsplaatsSchiedam
Datum uitspraak20 september 2016
Insolventienummer rechtbankF.10/16/488
Rechter-commissarismr. J.C.A.T. Frima
Curator / bewindvoerder:mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
J.H.A. (Hans) Uppenkamp
J.H.A. (Hans) Uppenkamp Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht