Vacature online marketing / communicatie

YUR.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve collega die ons marketingteam verder kan versterken. Ben jij grafisch onderlegd en heb je een vlotte pen? Lijkt het jou leuk om de online zichtbaarheid verder te verbreden van Yur? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

Wij zijn Yur. Een energiek advocatenkantoor uit Rotterdam met een stevige groeiambitie en een frisse kijk op de advocatuur. Dit klinkt wat cliché maar laat ons jou overtuigen:

Wij doen uitdagend werk voor mooie en inspirerende klanten. Wij zijn trots op onze informele sfeer en geven iedereen ruimte om te groeien. Wij vinden het belangrijk dat iedereen direct en zelfstandig contact heeft met klanten en businesspartners: dat is essentieel voor de klant, voor jouw ontwikkeling en het werk dat wij doen. Wij geloven dat een ongedwongen sfeer en directe communicatie prettiger werkt, voor iedereen.

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen (in welke functie of (klant)relatie met Yur dan ook) zich welkom en gerespecteerd voelt met voldoende ruimte om zichzelf te kunnen zijn.

Wie ben jij?

Jij hebt een achtergrond in marketing en communicatie. Je hebt een passie voor online marketing en affiniteit voor het recht. Daarnaast beschik je over grafische skills.

Jouw rol bij Yur

Jij zal twee dagen per week onze marketingafdeling ondersteunen op het gebied van content creatie, grafisch designing en copywriting. Naast deze skills ben je sociaal en weet jij hoe je een waardevolle bijdrage kan leveren aan onze online en offline activiteiten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie van zestien uur per week met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ons kantoor is voorzien van alle (technologische) gemakken. Natuurlijk behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Je werkt nauw samen met onze marketing- en communicatiespecialist en maakt onderdeel uit van een dynamisch team bestaande uit vijfenzestig collega’s waar een collegiale werksfeer voorop staat.


Ben jij enthousiast en nieuwsgierig geworden? Stuur jouw sollicitatie aan Lenneke Bruggemann bruggemann@yur.nl