Auto Ridderkerk B.V. failliet

Op 14 juni 2022 is Auto Ridderkerk B.V. failliet verklaard. Mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens is daarbij aangesteld tot curator en mr. C.G.E. Prenger is benoemd tot rechter-commissaris.

Activiteiten onderneming

De activiteiten van Auto Ridderkerk B.V. bestonden volgens de Kamer van Koophandel uit: groothandel- en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en- accessoires alsmede de handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Ook handelde zij in het kopen, verkopen en repareren van automobielen. Tot slot handelde zij in auto accessoires, olie├źn, vetten en motorbrandstoffen.

Informatie afwikkeling faillissement

Tussentijdse informatie over de stand van zaken in het faillissement wordt niet gegeven, omdat dit een te grote belasting van de curator en kantoorgenoten oplevert. Wat betekent dat die tijd (en dus kosten) in mindering zouden komen op het aan de crediteuren uit te keren bedrag. Iedere drie maanden wordt een openbaar faillissementsverslag gepubliceerd in het insolventieregister van de Rechtspraak: Auto Ridderkerk B.V.. Geïnteresseerden kunnen de verslagen raadplegen voor meer informatie.

Vordering indienen

Crediteuren kunnen hun vordering indienen door onderstaand contactformulier in te vullen, of door een e-mail te sturen met een kopie van de openstaande facturen (of een omschrijving van uw vordering). In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. De e-mail kunt u richten aan: insolventie@yur.nl.

Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamAuto Ridderkerk B.V.
AdresKolenbranderstraat 6
VestigingsplaatsRiddekerk
Datum uitspraak14 juni 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/123
Rechter-commissarismr. C.G.E. Prenger
Curator / bewindvoerder:mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Curator


mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens
Specialisaties Ondernemingsrecht
Insolventierecht
mr. P.C.M. (Patrique)
Ouwens
Advocaat en partner

Advocaat


mr. J. (Jolie) E. de la Croix
Specialisaties Ondernemingsrecht
Insolventierecht
mr. J. (Jolie)
E. de la Croix
Advocaat

Faillissementsmedewerker


J.H.A. (Hans) Uppenkamp
Specialisaties Insolventierecht
J.H.A. (Hans)
Uppenkamp
Faillissementsmedewerker