mr. P.C.M. (Patrique) Ouwens

Advocaat
Specialisatie
Insolventierecht
Ondernemingsrecht
Contractenrecht
Locatie Spijkenisse

Contactgegevens E: ouwens@yur.nl
T: +31 (0)85 20 30 527
Contact opnemen

“Als doelgerichte voorstopper stel ik het teambelang voorop.”

De bal veroveren met een stevige tackel om vervolgens van achteruit een aanval op te bouwen. Kopsterk, doelgericht en met een gezonde dosis Rotterdamse bluf. Voorop gaand in de strijd en het teambelang altijd voorop stellend. Patrique kan slecht tegen zijn verlies en doet er daarom alles aan om dat te voorkomen, maar hij verliest daarbij nooit uit het oog dat een gelijkspel soms het maximaal haalbare is.

Patrique heeft een ruime proceservaring en voelt zich als een vis in het water in de rechtszaal. Hij zegt waar het op staat en doet wat hij zegt. Wanneer u met een slechte zaak bij Patrique komt, krijgt u dat in heldere taal te horen. Waarna hij vervolgens met evenveel bevlogenheid samen met u op zoek gaat naar de beste strategie om het doel te bereiken.

De rechtbank stelt Patrique regelmatig aan als curator in faillissementen. De ervaring die hij daarmee heeft opgedaan is essentieel voor cliënten. De wil om te winnen komt ook in het strafrecht goed van pas. Altijd op zoek naar dat ene ultieme verweer waardoor hij inmiddels voor veel van onze cliënten vrijspraak af te dwingen.

Bekijk alle professionals