Maripharm Production B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 18 oktober 2022 is Maripharm Production B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Nieuw-Mathenesserstraat 33 te (3029 AV) Rotterdam. Daarbij is mr. M. Aukema benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. (Margriet) Kooiman aangesteld tot curator.

 

Activiteiten Maripharm Production B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens de Kamer van Koophandel uit de teelt van specerijgewassen en aromatische en medicinale gewassen. Daarnaast hield de vennootschap zich bezig met de productie van medicinale planten.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 18 november 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl.


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamMaripharm Production B.V.
AdresNieuw-Mathenesserstraat 33
VestigingsplaatsRotterdam
Datum uitspraak18 oktober 2022
Insolventienummer rechtbankF.10/22/227
Rechter-commissarismr. M. Aukema
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
mr. O. (Omar) Zaïr
mr. O. (Omar) Zaïr Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht