MHR TRADING B.V. failliet

Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 6 september 2022 is MHR TRADING B.V. failliet verklaard. Zij was gevestigd aan de Theemsweg 71 te (3201 LT) Spijkenisse. Daarbij is mr. M.C. Snel-van den Hout benoemd tot rechter-commissaris en is mr. M. Kooiman aangesteld tot curator.

 

Activiteiten MHR TRADING B.V.

De activiteiten van de onderneming bestonden volgens de Kamer van Koophandel uit handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen alsmede de handelsbemiddeling voor non-food artikelen.

 

Openbare faillissementsverslagen

Meer informatie over de afwikkeling van het faillissement? Het eerstvolgende openbare faillissementsverslag zal omstreeks 6 oktober 2022 verschijnen in het insolventieregister van de Rechtspraak: klik hier. Daaropvolgende verslaglegging zal iedere drie maanden volgen.

 

Vorderingen van schuldeisers

Schuldeisers worden verzocht hun vorderingen zoveel mogelijk per e-mail in te dienen. U kunt uw vordering indienen door een e-mail (of een brief) te sturen met een kopie van de openstaande facturen of een omschrijving van uw vordering. In de brief vermeldt u de hoogte van uw vordering en of u aanspraak maakt op een (wettelijk) voorrecht. Het e-mailadres is: insolventie@yur.nl.

 

Vragen?

De meest relevante informatie voor schuldeisers is te lezen in de openbare faillissementsverslagen. Vragen? Stuur een e-mail naar: insolventie@yur.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier. 

 


Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.


Informatie

NaamMHR TRADING B.V.
AdresTheemsweg 71, 3201 LT
VestigingsplaatsSpijkenisse
Datum uitspraak6 september 2022
Insolventienummer rechtbankC/10/22/187 F
Rechter-commissarismr. M.C. Snel-van den Hout
Curator / bewindvoerder:mr. M. (Margriet) Kooiman
Soort insolventie:Faillissement
Statusopen

Vordering indienen

    (Indien u bijzondere rechten wenst uit te oefenen dient u dat hier duidelijk kenbaar te maken en bewijsstukken mee te sturen)
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mr. M. (Margriet) Kooiman
mr. M. (Margriet) Kooiman Advocaat
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA
M. (Marion) Groeneveld-Prins AA Faillissementsmedewerker

Terug naar overzicht