Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht

Ondernemen is fantastisch! Niets is mooier dan kansen zien in je omgeving en hierop inspelen. Dat begrijpen wij als ondernemers natuurlijk als geen ander. Behalve kansen zijn er echter net zo goed bedreigingen. Met een slimme basis van jouw bedrijf, verklein je diverse ondernemersrisico’s. Denk bijvoorbeeld aan onze juridische dienstverlening bij het oprichten van een (complexere) onderneming, het afstemmen van rechten en plichten van de aandeelhouders, het onderzoeken van een financieringsstructuur en het bepalen van de algemene voorwaarden van dienstverlening. Maar ook bij fusies en overnames is advies van een Yur-advocaat onmisbaar. Net als bij geschillen die onverhoopt kunnen ontstaan. Je kunt nu eenmaal niet álles vooraf uitsluiten en afdichten.

Wat Yur voor jou doet

Wij helpen jou bij het creëren van een stevig fundament voor jouw onderneming en staan jou als ondernemer bij als er juridische geschillen zijn. Ons uitgangspunt is altijd risico’s beperken en de gang naar de rechter voorkomen. Maar – eerlijk is eerlijk – dat lukt natuurlijk niet altijd. Je kunt zomaar te maken krijgen met zaken als ontslag van een bestuurder, ingebrekestellingen, problemen met huurovereenkomsten en aandeelhoudersgeschillen. Dus als het dan zover is vind jij in een Yurist in ieder geval een advocaat die alles weet over ondernemingsrecht. Eentje die recht op het doel afgaat zodat jij snel weer over kunt gaan tot de orde van de dag. Daarbij kijken wij trouwens altijd verder dan onze neus lang is. Want jij moet immers nog jaren succesvol door kunnen gaan met ondernemen.

TIP VAN YUR

“Problemen waar je tegenaan loopt als ondernemer zijn vaak het gevolg van iets wat al langer speelt. Door in een vroeg stadium een Yur-consultant bij jouw bedrijf te betrekken, kun je vaak de gang naar de rechter voorkomen.”

Edwin van dijk
mr. W.Th. (Edwin) van Dijk Advocaat
mr. G.J. (Jeroen) Schras
mr. G.J. (Jeroen) Schras Advocaat
Maurits Renzen
mr. M.W. (Maurits) Renzen Advocaat
Robert Kleij
mr. B.R. (Robert) Kleij Advocaat
Evelyn Wolterink
mr. E. (Evelyn) Wolterink Advocaat
Jochem van den Berg
mr. J.A.Th. (Jochem) van den Berg Advocaat
mr. E.P.J. (Erik) Verweij
mr. E.P.J. (Erik) Verweij Advocaat