mr. B.R. (Robert) Kleij

Ontmoet mr. B.R. (Robert) Kleij

Advocaat

Specialisatie

Robert is lid van het dagelijks bestuur van YUR en advocaat. Hij richt zich in het bijzonder op het insolventierecht. Ook adviseert hij over algemene ondernemingsrechtelijke en contractuele vraagstukken.
Daarnaast adviseert en procedeert Robert op het gebied van het huurrecht.


Achtergrond

Robert studeerde in 1996 in Rotterdam af in de richting Civiel recht. Sinds 1996 is hij ook advocaat. Robert begon vanuit de studiebanken bij een klein kantoor in Rotterdam om in 2008 de overstap te maken naar YUR toen nog gevestigd in Spijkenisse. Hij is nu al weer vele jaren actief vanuit het kantoor in Rotterdam. Robert volgde de afgelopen jaren met succes diverse opleidingen op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht.


Lidmaatschappen

  • CPO Insolventierecht voor Curatoren;
  • PAO Universiteit Leiden specialisatie Huurrecht.

mr. B.R. (Robert) Kleij

Advocaat en partner

Specialismen

Rechtsgebied volgens de Orde: Ondernemingsrecht
Rechtsgebied volgens de Orde: Insolventierecht

Specialisatie: CPO Insolventierecht voor Curatoren

Deze specialismen zijn ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Artikelen van mr. B.R. (Robert) Kleij

31 januari 2017

Buitengerechtelijke incassokosten

Door een schuldeiser moet aan een consument-schuldenaar een veertiendagenbrief worden gezonden, waarin deze consument een termijn van veertiendagen…

Lees verder

Ontmoet meer Yur professionals

BEKIJK ALLE PROFESSIONALS