mr. M.W. (Maurits) Renzen

Ontmoet mr. M.W. (Maurits) Renzen

Advocaat en partner

Specialisatie

Advocaat Maurits Renzen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht.


Achtergrond Maurits

Advocaat Maurits Renzen is op 7 juli 2000 beëdigd als advocaat en is in 2004 zijn eigen kantoor gestart. Per 1 januari 2021 heeft dat kantoor zich bij Yur Advocaten gevoegd om zo de kwaliteiten nog meer te kunnen bundelen.

Geboren en getogen onder de rook van Rotterdam en het Westland is advocaat Maurits Renzen een aanpakker. Ondernemer met de ondernemer. Meedenkend over strategie, cijfers en mogelijkheden, maakt van Maurits meer dan een advocaat. Out of the box denkend komt hij met oplossingen die vaak niet juridisch van aard zijn, maar wel passend bij de onderneming of ondernemer waar zich een probleem voordoet. Of u nu bij hem aanklopt om een probleem of geschil op te lossen of u bij te staan in een (dreigend) faillissement, een praktische afwikkeling komt er. Bevlogen onderzoekt hij uw positie en werkt naar een voor u zo goed mogelijke oplossing.


 

mr. M.W. (Maurits) Renzen

Advocaat en partner

Specialismen

Rechtsgebied volgens de Orde: Ondernemingsrecht

Deze specialismen zijn ook op grond van artikel 35a van de Regeling op de advocatuur in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ontmoet meer Yur professionals

BEKIJK ALLE PROFESSIONALS